Special Effects

Side Effects biedt heel wat Special Effects aan!

Wij werken hiervoor steeds samen met de meest betrouwbare leveranciers : Magic FX, Air Liquide, Le Maitre, Galaxis, Showven, etc. Hieronder vindt U een greep uit ons uitgebreid gamma van leuke effecten dit om Uw evenement naar een hoger niveau te brengen. Dit van CO2, Confetti, Vuur tot de niet onmisbare Party Gadgets. Deze artikelen staan steeds voor u klaar, aarzel niet om ons te contacteren voor wat extra informatie of bestellingen.

CO2:

CO2-Effecten kunnen wij U in verschillende vormen aanbieden. U kunt bij ons terecht voor zowel de CO2-Gun, CO2-Jet als de CO2-Blaster.

Deze effecten creëren mistpluimen doorheen het publiek waarbij het luide sissende geluid voor nog meer spektakel zorgt.

De CO2-Jet kan heel gemakkelijk gemonteerd worden aan een truss of geplaatst op het podium. Daarentegen kunt U met de CO2-Gun makkelijk naar het publiek en over het publiek richten waardoor het effect zeer spectaculair wordt, dit is de eye-catcher te gebruiken door DJ’s, danseressen, … In combinatie met confetti (CO2-Blaster) creëer je het ultieme party effect.

 

bijgesneden foto co2

Confetti:

Confetti op een evenement is tegenwoordig een must. Deze kan zowel gebruikt worden om een drop in de muziek te benadrukken evenals de avond een sfeervol extraatje te geven.

Onze confetti kan op bepaalde manieren afgevuurd worden.

Met de Power Shot kan eenmalig elektrisch confetti afgevuurd worden. Hierbij wordt een cartridge gevuld met confetti of streamers voor een krachtig effect. De power shot heeft een bereik tot max. 12 m naar gelang het type vulling.

De Stadium Shots zijn de meest krachtige confetti kanonnen verkrijgbaar en hebben een bereik tot max. 20 m. Vermits de Stadium Shot zo’n groot bereik heeft, is deze ideaal om op Uw buitenluchtevenement een spectaculaire confetti-uitbarsting te creëren.

Hiernaast bieden wij ook de Swirl Fan aan. Deze is ontworpen om een stille regen van confetti te creëren. Zeer eenvoudig te monteren aan een truss of dakbalk. De Swirl Fan is uiterst geschikt in theaters, modeshows en voor televisie vanwege de stille ventilator. De Swirl Fan is dan ook het ultieme special effect bij voorstellingen en shows.

Als laatste nieuwkomer hebben we ook de Confetti-Gun. Deze is gelijkaardig aan de CO2-Gun behalve dat hier confetti wordt afgevuurd i.p.v CO2. U kunt perfect gericht boven Uw publiek confetti afvuren vanwege de ingebouwde laserpointer.

Bij deze 4 verhuurmachines bieden wij uiteraard ook de confettivullingen aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Hiervoor verwijs ik U graag door naar onze webshop waar U alle mogelijk soorten confetti zult vinden. Onze volledige aanbod steeds verkrijgbaar op aanvraag.

 

bthd_confetti

 

special effects confetti

 

Vuur:

Naast CO2 en Confetti is Vuur een zeer vaak voorkomend special effect op een evenement.

Hiervoor werken wij met de Safex-Flame Jet. Dit is een van de best beveiligde flame jets met zeer geavanceerde beveiligingstechnieken. De Safex-Flame Jet werkt met aerosol vullingen voor het creëren van vuurballen / steekvlammen tot maximum 4 meter hoog. Deze vullingen zijn apart te verkrijgen, dit op aanvraag.

Deze Flame Jet kan heel gemakkelijk ingesteld worden om aan Uw voorwaarden te voldoen  (hoogte, schuintegraad,..).

 

vuureffect

Indoor Pyro:

Indoor Pyro is een koud vuurwerkeffect, perfect binnenhuis te gebruiken dankzij een koude vlam en aangepaste hoogtes. Hiervoor werken wij samen met Le Maitre en RF Remotech. Het afvuren kan gebeuren aan de hand van een vast- of draadloos systeem.

De Le Maitre – Six Way Pro Stage Controller heeft 6 kanalen en een bereik van 50 meter en een mogelijkheid om tot 8 effecten na elkaar aan te sluiten. De RF Remotech draadloze set is een combinatie van 12 losse shot units met een handige controller. Dit effect kan worden afgeschoten tot op 100 meter afstand.

Naast dit traditionele ‘vuurwerk’, hebben we ook onze Sparkulars ter beschikking. Voordeel van deze toestellen: Geen rook- en of geurhinder, milieubewust,  lange output met eenzelfde vulling en tevens DMX aanstuurbaar. Je kan met 1 vulling reeds tot 13 min vuren, naargelang de hoogte. Bijkomstig zijn de nodige certificaten ter beschikking om deze toestellen te kunnen inzetten in theaters, fuifzalen, gesloten ruimtes, …

Dit effect zorgt een meerwaarde op Uw evenement en creëert een fantastisch vuurwerk zowel binnen als buiten.

Deze Pyro effecten zijn apart te verkrijgen, dit steeds op aanvraag.

 

Safex Flame Jet

pyro_1

Party Gadgets:

Naast onze Special Effects bieden wij ook ‘Party Gadgets’ aan. Hierbij hebben wij steeds een vast aanbod van enkele best-sellers met daarnaast specifieke bestellingen op maat van de klant. Aan de hand van het gekozen thema en/of onderwerp helpen we in de keuze van het perfecte extraatje.

Een kleine greep uit het vast aanbod: Led Foamsticks (Blauw, Rood, Groen & RGB), deze zijn zeer geliefd bij het publiek. Glow in the dark sticks zijn dan weer lichtgevende bandjes die een leuk fluo effect creëren.

Verscheidene van onze artikelen zijn steeds op stock, waardoor een snelle verzending of uitlevering mogelijk is.

 

Party Gadgets

Al onze artikelen voor verhuur zoals CO2 Jet, Safex- Flame Jet, etc. kunt U terugvinden op onze verhuurpagina. Hier vindt U ook alle specificaties terug per verhuurmachine.

Voor onze producten die te koop zijn zoals de vullingen voor bepaalde verhuurmachines als onze party gadgets kunt U terecht op onze webshop of specifiek op aanvraag.

Neem er gerust een kijkje en bij eventuele vragen kunt U ons steeds contacteren via onze contactpagina.