Event Support

Side Effects biedt allesomvattende Ondersteuning en Full Event-Support aan, voor elk type evenement. We beschikken over een team van ervaren Techniekers, Stagehands,… die klaarstaan om uw opdracht tot het eind te begeleiden.

Hierbij staan wij steeds klaar voor een brede waaier aan opdrachten. Is dit nu als Stagehand of Lichttechnieker, we voldoen steeds aan de wensen van de klant. Dit zowel voor firma’s, als voor theatergezelschappen, concertzalen, …

Tevens begeleiden wij Collega’s / Organisatoren met hun Party FX. Side Effects werkt een aangepaste show uit, plaatst en vult de FX-toestellen en zorgt voor een correcte bediening (Confetti, CO2, Vuur, Schuim, Rook, …).

Hieronder kunt U enkele realisaties terugvinden die met onze medewerking plaatsvonden.

ons_crew

 

Break The House Down – Winter Edition – 16/12/2015 @ Factor Brugge:

Break The House Down werd in 2009 bedacht door vier Brugse vrienden die het einde van hun examenperiode op een knallende manier wouden vieren. Ondertussen is hun concept uitgegroeid tot een groot evenement met verscheidene edities op jaarbasis.

Ook tijdens deze Winter Editie konden meer dan 1.500 Brugse jongeren de benen van onder hun lijf dansen in de Factor (Entrepot Brugge). De organisatie ging met deze editie opnieuw de internationale toer op; ze strikten onder andere DJ JOEY DALE uit Nederland! Natuurlijk konden ook enkele grote namen uit eigen land niet ontbreken: Audiophonic, Onepack, DJ Giles D, Har-D, C-Bass, B3RT, MG York, etc.

Alle voorverkooptickets waren (ondertussen een vaste gewoonte) weken voor het evenement uitverkocht… Vol enthousiasme kijkt Side Effects uit naar een volgende editie!

Top DJ’s van dienst : Joey Dale (NL), Audiophonic (BE), Onepack (BE), DJ Gilles D (BE), Har-D (BE), B3RT (BE), C-Bass (BE), MG-Yorck (BE), TNT Music (BE) en Debot official (BE).

 

Meer informatie terug te vinden op: www.breakthehousedown.be

Offcial Aftermovie: Klik hier!

 

Side Effects was verantwoordelijk voor het volledig technisch gebeuren,
dit inclusief CO2, Pyro Shots, Led Foams & Confetti Shooters.

12375118_950335061669168_934870348032357735_o 1540557_950334881669186_7111246641195699007_o 1933289_950334755002532_1380944989326005920_o

 

Sub Salute – 13/02/2016 @ Factor Brugge:

Organisatoren SKANKTANK & DIMITAR gooiden alle remmen los met deze versie van Sub Salute in Factor Brugge! De line-up was zeer internationaal getint met heel wat bekende namen uit de UK, maar ook enkele toppers uit eigen land mochten natuurlijk niet ontbreken. Deze editie van Sub Salute werd gehost door drie gekende MC’s om er een top-editie van te maken!

DJ-sets van onder andere MACKY GEE, KRE, EAZY, PREMIUM, JACK THE RIPPER, LOONEY, etc. en natuurlijk van SKANKTANK & DIMITAR zelf!

Het gretige enthousiasme van de organisatoren is nog niet gestild en ze zullen zonder twijfel terugkomen met een nog grotere, nog betere en overweldigende volgende editie…

Official Aftermovie: Klik hier!

Side Effects was verantwoordelijke voor het volledig technisch gebeuren, waaronder klank, licht en Special FX.

 sub salute 1  SUb Salute 2 

One Night Stand, Part 6 – 29/04/2016:

One Night Stand is een concept die werd gestart in 2013. Het evenement heeft reeds enkele uitverkochte edities achter de rug en op 29 april 2016 werd wederom een succesvolle editie georganiseerd waarop Side Effects alle verlichting, klank en special effects mocht voorzien.

Zoals steeds pakten ze deze editie uit met verschillende top Dj’s zowel uit eigen land als buitenland, onder andere, Broz Rodriquez, Freaquency, Dennis Cartier, Les Mecs, Audiophonic, etc.

Meer informatie terug te vinden op hun Facebookpagina.

Official aftermovie : klik hier!

Eind dit jaar komen ze ook terug met een special New Years Edition waar Side Effects wederom voor alle verlichting, klank en speical effects van de partij zal zijn.

Voor meer informatie hierover kunt U terecht op hun evenementenpagina.

ons_4

ons_3

Indian Camp Festival – 04/04/2015 @ Domein De Koude Keuken, Brugge:

Het Indian Camp Festival werd voor de tweede maal georganiseerd door Scouts Savio. Op het programma stond zowel beginnend lokaal talent als enkele Internationale namen zoals Alex Brandt (DE), Klumzy Tung & MR Dero (AUT/UK), Maduk (UK), Keeno (UK), etc.. Deze tweede editie was wederom een groot succes. Honderden jongeren kwamen mee feest vieren in de Indiaanse setting dat werd afgewerkt met prachtige tipi’s en leuke accenten.

Indian Camp is daarnaast ook een festival met het hart op de juiste plaats. Zo wordt de winst gebruikt om hun jeugdwerking te steunen. Side Effects was verantwoordelijke voor het volledig technisch gebeuren.

More info: www.indiancamp.be 

 

Indian Camp 2015 3

 

Cult 2060 – 27/10/2013 @ De Coninckplein, Antwerpen:

Op zondag 27 oktober konden vele bezoekers al voor het vierde jaar op rij genieten van Cult2060. Zo konden de aanwezigen zich uitleven tijdens de verschillende optredens van enkele Noord-Antwerpse artiesten. Daarnaast kregen ze ook de kans zich te verdiepen in andere culturen met de gratis workshops. Het cultuurfestival vond, net zoals de vorige edities plaats op het De Coninckplein in Antwerpen. Dankzij Cult2060 werd de wijk voor één dag het bruisende culturele hart van de stad!

More info: www.permeke.org/cult

Side Effects was verantwoordelijke voor alle klank en licht van de podia.

Een evenement van de stad Antwerpen in samenwerking met Sunshine Concerts.

 

foto

 

Creativity Garden : 22/12/2011 @ Artevelde Gent:

‘The Creativity Garden’ – Een beurs voor al wie jong of jong van geest is! De salesstudenten van de Arteveldehogeschool vertegenwoordigden er een 13-tal standen van gerenommeerde bedrijven. Ze boden een creatieve blik op hun producten en lieten je hier interactief van proeven. Letterlijk en figuurlijk! Meer dan 500 studenten bezochten het evenement en kregen een goodybag als kers op te taart. Na de beurs volgde een awarduitreiking voor de meest innovatieve, de meest ondernemende en een publieksprijs voor de leukste stand.

Side Effects is trots op dit evenement aanwezig te zijn geweest en was hierbij leverancier van de Electric Confetti Shooters.

Meer informatie terug te vinden op: www.pure-media.be/creativitygarden 

 

The Creativity Garden